Rumah / Berita / Berita Syarikat / Selamat datang ke Techtextil 2024

Berita Syarikat

Selamat datang ke Techtextil 2024

Techtextil 2024

Syarikat Bahan Baharu Hubei Jinlong terletak di bandar suizhou, wilayah hubei, meliputi kawasan seluas 400,000 meter persegi. Kami adalah syarikat berteknologi tinggi di China. Kami menghasilkan sepanduk fleksibel pvc, terpal pvc, terpal siap, tangki air fleksibel, khemah kembung, digunakan secara meluas dalam teduhan luar, penutup kalis air, pertanian, budaya, sukan dan sebagainya.

Kami mengguna pakai teknologi dan peralatan canggih untuk mencapai model skala berbilang produk dan merentas industri. Barisan pengeluaran kami meliputi 5 kategori 100 item yang berbeza. Kami memiliki keseluruhan rangkaian pengeluaran termasuk tenunan fabrik asas, kalender, salutan, laminating, lacquering dan percetakan. Lebar terpal kami boleh mencapai sehingga 5.5m tanpa kimpalan. Di samping itu, kami mempunyai mesin pemotong automatik, mesin cetak UV dan mesin kimpalan haba, yang boleh membuat produk siap mengikut sampel pelanggan dan lukisan reka bentuk. Kami mengalu-alukan pesanan OEM dan ODM.

Kategori produk

Berita yang disyorkan